Szállás Admin - Szállásadók részére

×
Csatlakozz a klubhoz!

Legújabb csomagajánlataink és szuper programötletek várnak!

Általános Szerződési Feltételek

Teljes verzió: Általános Szerződési Feltételek

A szolgáltatás díjai (kivonat)

A Szállásadó az alábbi konstrukcióban rendelheti meg a SzállásKérés.hu online hirdetési szolgáltatását, melyek a Szállásadó által szolgáltatott adatok megjelenítési módját és formáját nem befolyásolják.
 1. Éves egyszeri díjas
  • A díj meghatározása egyedileg, a Szállásadó által megadott ár információk felhasználásával történik, melytől a felek közös megegyezéssel eltérhetnek.
  • A SzállásKérés.hu további díjfizetési kötelezettség nélkül (kivéve TOP3-as kiegészítő szolgáltatás) biztosít hozzáférést a Szállásadó számára a részére beérkező egyéni illetve csoportos szállás ajánlatkérések olvasására, illetve megválaszolására. Ezen időszak alatt nem rögzítünk foglalási jutalékot.
  • A megjelenés 365 napra vonatkozik, a Szállásadó kérésére hosszabbítható, ennek hiányában a visszaáll az alapértelmezett megjelenési forma.
 2. Jutalékos (alapértelmezett)
  • A SzállásKérés.hu díjmentesen biztosít hozzáférést a Szállásadó számára a részére beérkező egyéni illetve csoportos szállás ajánlatkérések, foglalások olvasására, illetve megválaszolására.
  • Díjfizetési kötelezettség a SzállásKérés.hu közreműködésével megvalósult foglalások után keletkezik, melynek mértéke a vendég által fizetendő teljes szolgáltatási díj 10%-a. Az így megállapított összeg nettó érték, melyet még általános forgalmi adó terhel.
  • A Szállásadó és a Vendég kommunikációja végig a SzállásKérés.hu által biztosított felületen történik, melynek megkerülési kísérlete (további kapcsolatfelvételi adatok közlése a Vendéggel a kommunikáció során, vagy a Szállásadó adatlapján) büntető-jutalék kiszabását vonja maga után, mely alkalmanként +2% a normál jutalékon felül!
  • A megjelenés határozatlan idejű, a díjfizetés a vendég megérkezése után, 3 hónapos ciklusokban történik
  • Ha a foglalást később lemondja a vendég, vagy nem érkezik meg, akkor a jutalékot nem a teljes szállásdíjból, hanem a Szállásadónál maradó összegből számítjuk. A változást legkésőbb a lemondást követő 2 napon belül, vagy a foglalás második napján kell közölni!
 3. Bevezető tesztidőszak
  • A SzállásKérés.hu díjmentes tesztidőszakot biztosíthat a Szállásadó számára. Ennek mértéke mindig egyedi megegyezésen vagy bevezető akciókon múlik. A tesztidőszak lejártát követően az alapértelmezett megjelenési forma aktiválódik.
Kiemelt megjelenés (TOP3) opcionálisan választható mind jutalékos, mind pedig éves díjas megjelenési forma mellett. Ekkor a Szállásadó tesz egy extra jutalék fizetési ajánlatot a SzállásKérés.hu számára, mely a kiemelésból származó foglalások után számolódik el. A SzállásKérés.hu egy keresés során mindig a 3 legmagasabb ajánlatot tudja elfogadni, és csak ezen esetekben valósul meg a kiemelés, és jöhet létre fizetési kötelezettség. Ajánlat bármikor tehető, és bármikor vissza is vonható.